Στα πλαίσια της επίσκεψης του δασκάλου Zhou Zhongfu αυτό το μήνα στη χώρα μας, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Μαρτίου δίωρο εισαγωγικό σεμινάριο στα Pushing Hands.

Τα Pushing Hands αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της εκπαίδευσης στο Τάι Τσι, που γίνεται με τη συνεργασία των ασκούμενων σε ζευγάρια. 
Η εξάσκηση στα Pushing Hands παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Παίζει σημαντικό ρόλο στη βαθύτερη κατανόηση των κινήσεων στις Φόρμες του Τάι Τσι ενώ, ταυτόχρονα, οι δεξιότητες και τα οφέλη που τη συνοδεύουν είναι πολλαπλά.

Το σεμινάριο θα είναι ανοιχτό και για άτομα εκτός του Flow που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τα Pushing Hands. Για την παρακολούθηση του δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία.


Περισσότερες πληροφορίες στα στοιχεία επικοινωνίας του Flow.
_____________________


Ο Zhou Zhongfu είναι δάσκαλος 5ης Γενιάς στο Γου στυλ Τάι Τσι Τσουάν, από τη Σανγκάη της Κίνας. Είναι κάτοχος του 6ου Ντουάν από την Κινεζική Ομοσπονδία Γουσού. Ξεκίνησε το Τάι Τσι από παιδί επηρεαζόμενος από τον πατέρα του, Zhou Qingxian (4η Γενιά), και συνέχισε υπό την καθοδήγηση του Fei Guoqing (4η Γενιά), μαθητή του διάσημου Ma Yueliang (3η Γενιά).

Διαβάστε τη συνέντευξη του Master Zhou στο blog του Flow

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα-Παρασκευή 

10:00-12:00 & 18:30-21:30

Σάββατο                     

10:00-12:00

Subscribe for Updates

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Κρήτης 18, Αργυρούπολη - 16451

info@flowtaiji.gr

Τηλ: 694 575 5008

  • Facebook App Icon

© 2015 by Flow Taiji Center. Created with Wix.